Arsenal wil Jude Bellingham tekenen

januari 9, 2023

Arsenal bewondert Jude Bellingham en zou komende zomer in de jacht op de begeerde middenvelder kunnen stappen, maar ze zullen underdog zijn in de achtervolging.
Jude Bellingham, de jongeling van Borussia Dortmund, lijkt het volgende Engelse talent van de generatie te zijn, nu hij het afgelopen jaar zijn opmars heeft voortgezet. De 19-jarige is een vaste waarde voor de Duitse ploeg sinds hij de overstap heeft gemaakt van de Championship. Na een sensationeel WK voor Engeland heeft de middenvelder van Borussia Dortmund de belangstelling van veel clubs voor hem en het prijskaartje alleen maar vergroot.
Gezien het talent in de Emirates en het potentieel om de komende tien jaar titels te winnen, zou Arsenal een aantrekkelijke bestemming moeten zijn voor een speler als Bellingham – wiens transferbeslissing volledig gebaseerd zal zijn op voetbal, en niet op geld.
Liverpool-grootheid Phil Thompson beweert dat Jurgen Klopp in deze transferperiode een middenvelder moet aantrekken voordat hij in de zomer achter Jude Bellingham aangaat. The Reds hebben Cody Gakpo al overgenomen van PSV Eindhoven voor een bedrag van maximaal 44 miljoen pond.
Bellingham is naar verluidt dicht bij de Spaanse reuzen, maar de Merseysiders zijn ook optimistisch over de jacht op de international van Engeland. Hoewel er suggesties waren dat hij in januari van club zou kunnen veranderen, is de strijd nu gericht op de zomer.
Liverpool is al geruime tijd een grote fan van Bellingham en heeft ‘al hun eieren in de mand’ gelegd voor de speler, zo meldt CBS’ Ben Jacobs. Een team dat in de marge stond, maar niet direct werd genoemd rond een deal was Arsenal, met de ploeg die de laatste jaren niet hun gebruikelijke competitieve niveau haalde.

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *