Arsenal komt dit seizoen als winnaar uit de bus

januari 9, 2023

Arsenal staat bovenaan in de Premier League en hoopt hun eerste titel in 19 jaar te pakken. Op de Seaman Says Podcast besprak Tony Adams de kansen van Arsenal om de competitie te winnen, en hij gelooft dat hij een trend heeft gezien die bewijst dat de Gunners dit seizoen aan de top zullen komen.
The Gunners staan momenteel bovenaan, maar lieten dinsdag twee punten liggen tijdens het 0-0 gelijkspel met Newcastle United. Ondanks die kleine tegenvaller gelooft Adams dat de Gunners dit seizoen in de competitie alles op één lijn zullen krijgen.
Op de Seaman Says Podcast sprak Tony Adams over Bukayo Saka na zijn opmerkelijke start dit seizoen. De Engelse vleugelspeler is de sterspeler van Arsenal in de Premier League en Adams heeft ontzag voor deze jonge ster.
Adams maakte zich zorgen over het gebrek aan ervaring en diepgang in de selectie, maar Eddie Nketiah heeft Gabriel Jesus goed vervangen en de club hoopt deze maand nog meer aanvallende opties toe te voegen aan de transferwindow met de ondertekening van Shakhtar Donetsk vleugelspeler Mykhaylo Mudryk.

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *