Reese Witherspoon’s favoriete team is Arsenal

februari 1, 2023

HOLLYWOOD-acteur Reese Witherspoon heeft haar favoriete voetbalteam prijsgegeven. De Legally Blonde-ster onthulde dat het favoriete team van haar en haar zoon Arsenal is.
In augustus 2021 noemde het Amerikaanse zakenblad Forbes Witherspoon ’s werelds rijkste vrouwelijke acteur met een geschatte nettowaarde van 400 miljoen dollar (325 miljoen pond). Geen wonder dat de in New Orleans geboren beroemdheid ook zulke diepe zakken heeft, want ze verdiende naar verluidt $1m (£813m) per aflevering voor het tweede seizoen van de hitshow Big Little Lies.
De Hollywood-acteurs verschenen in The One Show om hun aankomende film Your Place or Mine te bespreken. Jenas bracht het onderwerp voetbal ter sprake en wees erop dat Witherspoon een aandeel had in MLS-ploeg Nashville Soccer Club. Witherspoon zei: “Als er plaats is in Arsenal, zouden al mijn zonen en iedereen erg enthousiast zijn. Dat is ons favoriete team. “We keken laatst naar de wedstrijd. Het was bananas! Dat is ons team.” Jenas voegde er aan toe: “Je hebt letterlijk mijn rivalen gekozen.”
Witherspoon onthulde vervolgens dat ze PSG ook leuk vond, waarbij Jenas haar aanmoedigde om de Franse reuzen te verkiezen boven de Gunners.
Ondanks dat ze enige kennis toonde, waren de fans verbijsterd over de opbouw van de loting. Een fan zei: “Kijken naar Reese Witherspoon en Ashton Kutcher die ‘voetbal’ praten was behoorlijk ondraaglijk… rol op de 5e ronde loting alstublieft.”
Arsenal, dat momenteel bovenaan staat in de Premier League onder manager Mikel Arteta, is eigendom van de Amerikaanse miljardair Stan Kroenke. De zakenman werd in 2018 meerderheidsaandeelhouder van de Gunners en is ook eigenaar van de NFL-franchise de LA Rams.

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *