Arsenal tekent Rice in de zomer

januari 29, 2023

Het management van Arsenal is blij met de voortgang van hun jacht op West Ham-aanvoerder Declan Rice. Arsenal blijft erop vertrouwen dat ze Rice in de zomer zullen contracteren, aldus The Telegraph. Arsenal is sinds de zomer bezig en wil later deze zomer meer versterkingen halen. The Gunners hebben deze januari al twee spelers toegevoegd en er wordt al een tijdje gesproken over een zomers contract.
Roy Keane vreest misschien dat verdere uitgaven deze maand de huidige selectie in gevaar brengen, maar dat zal Edu en Mikel Arteta er niet van weerhouden hun best te doen om Arsenal te versterken in de aanloop naar de Premier League. Arsenal wil twee spelers contracteren in wat het begin zou zijn van een grote revisie van het middenveld. Thomas Partey en Granit Xhaka waren dit seizoen tot nu toe twee van de sterspelers van de Gunners.
Volgens het rapport is Rice het hoofddoel van het team voor de komende transferperiode, met een recente blessure van Mohamed Elneny en vragen over de toekomst op lange termijn van Albert Sambi Lokonga die de behoefte aan versterkingen op het middenveld vergroten. Rice staat op het punt West Ham te verlaten, omdat zijn contract bij de Irons in de zomer van 2024 afloopt en hij niet bereid is een verlenging te tekenen. Maar nu staat hij op het punt om te vertrekken en hoewel velen dachten dat een terugkeer naar Chelsea zeer waarschijnlijk was, vooral omdat zijn goede vriend Mason Mount in West-Londen blijft, lijkt het erop dat een overstap naar de Gunners zijn interesse heeft gewekt.
De Engelse international is het hof gemaakt door de Europese topspelers, dus hem binnenhalen zou een soort coup zijn voor de Gunners en is misschien wel de makkelijkste van de zes potentiële aanwinsten in onze Swerve or Swoop tool om te beoordelen.
Arteta zei deze week: “Als er nog iets anders beschikbaar is dat ons beter kan maken, zullen we ernaar kijken. We hebben idealiter wat meer dekking nodig op het middenveld, maar op deze markt is dat behoorlijk ingewikkeld.”

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *