Saka is onbetaalbaar voor arsenal

januari 29, 2023

Bukayo Saka heeft dit seizoen een nieuw hoogtepunt bereikt bij Arsenal, met zeven doelpunten en zeven assists in 19 competitieoptredens in de 2022-23 campagne. Door de goede vorm van Saka is zijn transferwaarde aan het begin van 2023 gestegen tot ongeveer 100 miljoen euro en de 21-jarige speler staat nog tot 2024 onder contract in Noord-Londen.
Wanneer Manchester United vanmiddag op bezoek komt in het Emirates wil Saka de voorsprong van Arsenal op de koploper vergroten. De international van Engeland is Arsenal’s grootste bedreiging voor United en de Gunners proberen wanhopig om de vleugelspeler aan een nieuw contract bij de club te binden.
Saka wordt een echte speler! Hij is een speler die de Arsenal fans als onbetaalbaar beschouwen. Saka wordt door veel Gunners als “onaantastbaar” beschouwd, maar het Spaanse nieuwsblad El Nacional beweert volgens 90MIN dat Real Madrid denkt hem bij Arsenal weg te kunnen kapen. Geïnteresseerde partijen houden de situatie ongetwijfeld in de gaten – en hoe langer dit duurt, hoe groter de bezorgdheid wordt.
Sky Sports-presentator en voormalig United-aanvoerder Roy Keane zegt dat Saka voor elke club in Europa kan spelen – inclusief Real Madrid. Keane heeft een reputatie opgebouwd met zijn rechtlijnige opmerkingen, vooral tegenover zijn oude ploeg, maar de Ier beweert dat de sky de limit is voor Saka in de komende jaren. “Voor zo’n jonge speler heeft hij al veel ervaring opgedaan”, zei Keane tegen SkySports.
Uiteindelijk is Real Madrid slechts één van de vele clubs die geïnteresseerd zijn in de diensten van Saka. Wie zou hem niet willen, gezien zijn huidige vorm? Arsenal wil ook de toekomst van Gabriel Martinelli en William Saliba afronden.

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *